POLITICA DE INCHIRIERE CERT ACCOMMODATION

+40 720 772 772 office@cert-accommodation.ro

Rezervati acum, platiti in momentul cazarii! Anulare gratuita. Fara comisioane de rezervare. Cel mai bun pret garantat.
STIMATI OASPETI, BINE ATI VENIT LA CERT ACCOMMODATION BUCURESTI!

Va oferim cazare in apartamente de inchiriat in regim hotelier Bucuresti, centru, apartamente complet mobilate si utilate.

Iata insa cateva lucruri de care este indicat sa tineti cont pentru a avea o sedere libera de griji si confortabila:

Va rugam sa tineti cont de faptul ca apartamentele de inchiriat in regim hotelier sunt apartamente individuale, situate in centrul orasului, la adrese diferite. Este necesar prin urmare sa aveti adresa corecta si exacta a apartamentului rezervat, informatie pe care o veti regasi in emailul de reconfirmare a cazarii dumneavoastra.

Apartamentele sunt situate in blocuri noi, in centrul capitalei, prin urmare liftul si casa scarilor sunt spatii comune. Aveti vecini! Astfel va rugam sa pastrati linistea in apartamentele in care sunteti cazati, sa respectati linistea si ordinea publice.

De asemeni va rugam sa pastrati apartamentul in bune conditii. Apartamentele nu pot fi inchiriate si nu pot fi folosite pentru organizarea de petreceri.

Va rugam sa permiteti accesul echipei de curatenie in apartament, daca sunteti acasa, pentru serviciu menaj si schimbare lenjerii si prosoape.

Nu suntem si nu putem fi responsabili de obiectele de valoare pe care alegeti sa le pastrati in apartament fara a le declara la momentul check-in.

Va rugam sa stingeti lumina, sa va asigurati ca ati oprit apa si aparatele de aer conditionat cand parasiti apartamentul.

Va rugam sa ne informati din timp asupra oricarei schimbari survenite cu privire la perioada de cazare.

CONDITII GENERALE:

Apartamentele Cert Accommodation sunt prezentate pe site conform realitatii: poze, informatii, contact. Apartamentul pe care il rezervati este apartamentul pe care il primiti. Doar in cazuri exceptionale Cert Accommodation va va oferi un alt apartament: similar sau mai bun, la acelasi pret. Puteti verifica disponibilitatea unui apartament telefonic, pe email sau completand formularul de rezervare online.

CONDITII REZERVARE:

Cererile de rezervare sunt considerate confirmate numai in urma primirii emailului de confirmare a rezervarii din partea Cert Accommodation. O rezervare trebuie sa contina: numele clientului, numarul de telefon de contact, perioada de cazare, apartametul ales, informatii asupra orei de check in.

CHECK IN SI CHECK OUT:

Check-in se poate realiza oricand intre orele 13:30 si 21:00. In cazul in care oaspetele nostru doreste cazare dupa ora 22:00 se percepe o taxa suplimentara de 10 €. Check-in mai devreme de ora 13:00 (numai daca este posibil si confirmat de Cert Accommodation) se poate realiza incepand cu ora 08:00 si se va percepe o taxa de 10€. Check-out se poate realiza pana cel tarziu 12:00 la pranz. In cazul in care oaspetele nostru doreste sa paraseasca apartamentul mai tarziu, intre orele 12:00 si cel tarziu 16:30 se percepe o taxa suplimentara de 10 €.

PROCEDURA DE CAZARE

Oferim oaspetilor nostri transfer de la aeroport la apartament. Soferul nostru va astepta clientul in aeroport si il va conduce la apartament. Daca oaspetele soseste cu masina proprie, trenul, etc, este indicat sa informeze Serviciul Suport Clienti Cert Accommodation pentru a fi asteptat la adresa apartamentului de catre un reprezentant al Cert Accommodation. Oaspetele va prezenta un act de identitate, va completa Fisa de Cazare si va plati contravaloarea cazarii: numerar sau cu card. Acesta este un serviciu dedicat si personalizat. Reprezentantul Cert Accommodation va intalni fiecare client la adresa apartamentului, fiind prin urmare foarte important sa ne anuntati ora de sosire.

MODIFICAREA PERIOADEI DE CAZARE

Parasirea apartamentului inainte ca perioada rezervata sa se incheie: in acest caz contravaloarea pentru restul perioadei va fi restituita, mai putin taxa pentru 1 noapte. Orice reducere oferita va fi recalculata in functie de noul termen. Extinderea perioadei de cazare in apartamentele Cert Accommodation: vom face tot posibilul pentru a nu va schimba apartamentul, in vederea asigurarii confortului dumneavoastra. Daca prelungirea perioadei de cazare determina acordarea de reduceri, pretul total al cazarii va fi recalculat cu aplicarea reducerilor. Este indicat si de dorit ca oaspetele sa anunte Cert Accommodation asupra oricarei modificari a perioadei de cazare cat mai curand posibil.

POLITICA DE ANULARE A REZERVARII:

Oaspetii pot anula rezervarea oricand fara plata penalizari sau alte taxe.

ANIMALE:

Cert Accommodation nu permite prezenta , aducerea, tinerea de animale de companie in unitatile de cazare.

Va multumim pentru timpul acordat.

Rezervati un apartament