SERVICII DE INCHIRIERI APARTAMENTE IN REGIM HOTELIER BUCURESTI PENTRU COMPANII

+40 720 772 772 office@cert-accommodation.ro

Rezervati acum, platiti in momentul cazarii! Anulare gratuita. Fara comisioane de rezervare. Cel mai bun pret garantat.

Serviciu cazare Business Class / Oferta Corporate


Serviciu cazare Corporate – dedicat reprezentantilor/angajatilor companiilor cu sediul in Bucuresti. CERT ACCOMMODATION va ofera apartamente de inchiriat in regim hotelier. Apartamente elegante, complet dotate si utilate, blocuri noi, locatii ultracentrale. Cazare Bucuresti centru.

Garsoniere, apartamente doua camere, apartamente trei camere: confortabile, spatioase, complet mobilate si utilate.

Clasificare 3 STELE, maxim acordat de catre Autoritatea Nationala pentru Turism pentru acest gen de unitati de cazare: apartamente de inchiriat in regim hotelier Bucuresti. Oferta corporate. Oferta speciala pentru cazare  reprezentanti/angajati/relocari companii.

Inchiriere apartamente regim hotelier Piata Unirii, Centrul Istoric, Piata Universitatii. Toate apartamentele sunt situate central, in apropierea statiilor de metrou, autobuz. Restaurante, banci, institutii in apropiere.

Este un serviciu dedicat ce ofera solutia unei case la cheie, astfel clientii se pot bucura de intimitate, spatiu, servicii dedicate si o experienta placuta in timp ce compania platitoare se bucura de economisirea unor sume importante. Caci inchirierea unui apartament in regim hotelier costa mai putin decat cazarea intr-un hotel pe termen mediu sau lung.

Platile cazarilor pot fi realizate prin transfer bancar. Este asigurata protectia datelor.

Conditiile si obligatiile sunt supuse termenilor contractuali.

Rezervati un apartament