GARSONIERE REGIM HOTELIER BUCURESTI

+40 720 772 772 office@cert-accommodation.ro

Rezervati acum, platiti in momentul cazarii! Anulare gratuita. Fara comisioane de rezervare. Cel mai bun pret garantat.

Garsoniere


CAZARE GARSONIERE IN REGIM HOTELIER BUCURESTI


Ca urmare a cererii pietei in privinta spatiilor de cazare, cu cativa ani in urma au aparut in Bucuresti altfel de unitati de cazare, alternativa la cazarea clasica in camere de hotel.

Astfel clientii, in special cei straini a caror cerere a condus la cresterea ofertei de cazare in Bucuresti, au putut beneficia de unitati de cazare complet dotate si utilate.

Garsonierele oferite spre inchiriere in regim hotelier Bucuresti reprezinta una dintre cele mai populare alegeri ale clientilor cand vine vorba despre spatii de cazare in capitala.

Pentru inchiriere in regim hotelier pe termen scurt, una pana la 3 zile sau inchiriere in regim hotelier pe termen mediu si lung, garsonierele sunt complet echipate. Compuse de obicei din dormitor cu pat matrimonial, baie, bucatarie, hol si balcon, in suprafata totala de minim 40mp.

Diferenta fata de cazarea in camere de hotel este una majora. Si tine de pret, confort, intimitate.

In mod ideal garsonierele oferite spre inchiriere in regim hotelier Bucuresti sunt situate in blocuri noi in centrul capitalei, sunt spatioase, luminoase, cu bucatarii complet dotate, cu dormitoare elegante, lenjerii si prosoape incluse.

Preturile pentru garsoniere in regim hotelier Bucuresti sunt cu 10% mai mici decat pentru o camera de hotel iar spatiul oferit este cu 40% mai mare. O diferenta totusi: daca la cazarea in hotel se realizeaza plata la check out, pentru cazarea intr-o garsoniera in regim hotelier, plata se realizeaza la momentul check in. Compenseaza insa faptul ca se poate negocia pretul.

Serviciile sunt cel putin la fel de bune ca cele oferite de hoteluri.Toate utilitatile sunt incluse in pretul final de cazare pe noapte: internet wireless, TV, AC, serviciu curatenie si menaj, prosoape si lenjerii, serviciu cazare.

Garsoniera in regim hotelier Bucuresti este oferita clientului la cheie. Iar clientul se poate bucura de un sejur confortabil, elegant, prin cazarea intr-un spatiu dedicat care ofera acces la toate punctele de atractiei ale zonei centrale.

Rezervarea unei garsoniere in regim hotelier Bucuresti se realizeaza usor, profesionist, prin alegerea unitatii dorite de pe site-urile de specialitate.

Rezervati un apartament